Fagbladet om udbud og licitationer

november 23, 2013 i Virksomhedsprofiler af Kris Olsen

Licitationen – Byggeriets Dagblad, er et fagblad for dansk byggeri. Læs mere om Licitationen her.

byggeri

I denne artikel, vil jeg præsentere Licitationen, som er byggeriets fagblad. Licitationen udkommer alle ugens fem hverdage og indeholder hver dag et ekstra særtillæg. Licitationen omhandler generelt nyheder og information om dansk byggeri, men indeholder også, som navnet antyder, information om licitationer og udbud i dansk byggeri.

Udbud

Licitationen bliver ofte refereret til, som udbudportalen for byggesektoren i Danmark. Fagbladet indeholder nemlig informationer om udbud og licitationer der udbydes i Danmark, men også Sverige, Norge, Tyskland, samt særlige EU-udbud. Samlingen af udbud og licitationer på ét sted, er særdeles værdifulde for alle virksomheder, der vil holde sig orienteret og opdateret omkring udbud. Dermed bliver det ikke nødvendigt, at lede flere end ét sted, når man vil være helt up-to-date.

Udbudssøgning

Som abonnent på Licitationen går du også adgang til at logge ind på dagbladets hjemmeside, hvor du kan læse dagens avis online og samtidig få adgang til den online udbudsøgning, hvor du kan oprette en såkaldt udbudsagent, som overvåger udbud og giver dig besked, hvis der bliver oprette udbud som kan have din interesse. På den måde kan man betegne udbudsøgningen som udbudsvagten for alle virksomheder i dansk byggeri.

Nyheder og debat

Ud over alt den værdifulde viden om konkrete udbud og licitationer, så indeholder Licitationen også nyheder og debat om dansk byggeri generelt. Den typiske læser er entreprenør, rådgivende ingeniør, leverandør til byggeriet eller på anden måde en relevant fagperson. Ofte deltager politikkere og erhvervsfolk fra branchen i debat i Licitationen i form af artikler, kronikker eller debatindlæg. Dermed bliver Licitationen et must for alle som ønsker at holde sig fuldstændig opdateret omkring dansk byggeri.

Gratis prøveabonnement

Lige nu kan du teste Licitationen gratis i to uger, med et prøveabonnement, som lige nu kan bestilles via hjemmesiden www.abonnementtilbud.dk. Prøveabonnementet giver dig dagens avis i to uger, samt online adgang. Det er ganske uforpligtende at prøve Licitationen og der ingen efterfølgende købsforpligtelse.