Kan man gå fra en billig bilforsikring til billig bilforsikring og spare penge?

september 2, 2015 i Viden og info af Kris Olsen

Fra billig bilforsikring til billig bilforsikring. Spar penge her

Mange danskere tror fejlagtigt, at en billig bilforsikring også er en dårlig bilforsikring. Men en billig bilforsikring kan sagtens være en rigtig god bilforsikring, hvis du bare sørger for, at holde den vedlige. Mange spørger dog sig selv om de kan gå fra billig bilforsikring til billig bilforsikring og stadig spare penge. Det giver vi svaret på her med 4 gode råd til hvordan du spare penge på din billige bilforsikring:

 1. Hold dig opdateret
  Som bilist og bilejer kan du spare rigtig mange penge ved at sørge for, at din billige bilforsikring passer til dig og dine behov, som bilist. Du skal derfor ikke lade din bilforsikring blive automatisk opdateret årligt. Dine behov kan jo have ændret sig i løbet af året, og dermed ikke passe til den bilforsikring, som du har.
 2. Dækning
  Ved at være ordentligt dækket ind, kan du gå fra billig bilforsikring til billig bilforsikring, og faktisk få mere for dine penge. For er du ikke dækket ordentligt ind, og skulle du være så uheldig, at blive udsat for en skade, så kan det hurtigt blive dyrt for dig. Har du f.eks. ikke en kaskoforsikring og får du en bule eller lignende, så skal du selv betale for den. Din lovpligtige ansvarsforsikring dækker nemlig kun de skader du måtte forvolde andre og deres biler.
 3. Samlerabat
  Nogle forsikringsselskaber arbejder med samlerabatter. Dette giver dig, som indehaver af forsikringer, store økonomiske fordele, hvis du samler dine forsikringer hos ét selskab. Du kan på denne måde så at sige, gå fra en billig bilforsikring til billig bilforsikring, og faktisk ende ud med en bilforsikring, der er billigere end den du havde før.
 4. Elitebilistordning
  Har du kørt bil i mange år – både privat og som en del af dit arbejde – kan du spare penge, ved at undersøge hvilke forsikringsselskaber, der har den såkaldte elitebilistordning. Denne ordning favoriserer de bilister, som både har kørt bil i mange år og som har kørt skadefrit i mange år. Ordningen giver mange fordele til de pågældende bilister, og de sparer bl.a. en masse penge på deres forsikringer. Det er dog stadigvæk ikke alle forsikringsselskaber, som har denne ordning. Det kan derfor godt betale sig, at undersøge, om dit nuværende selskab har elitebilistordningen.

Nu sidder du måske tilbage og tænker: “Jamen hvordan kommer jeg så i gang med at skifte fra billig bilforsikring til billig bilforsikring?”. Der findes flere forskellige metoder til dette, men en af de nemmeste og hurtigste er at benytte sig af sammenligningstjenester, såsom Mikonomi, som giver dig et overblik over de forskellige billige bilforsikringer.