Få en fantastisk oplevelse med et sprogkursus i udlandet

november 9, 2015 i Viden og info af Kris Olsen

sprogkursus

Elsker du at rejse og blive rig på oplevelser? Og ønsker du at blive bedre til sprog? Så er en sprogrejse lige noget for dig! EuroStudy tilbyder sprogkurser, som foregår på en rejse i udlandet. En sprogrejse er kombinationen mellem det at rejse, opleve kulturen samt lære sproget i det pågældende land. Sproget er i fokus og sætter rammen for ferien. Ved at besøge sprogets eget hjemland, har du de bedste forudsætninger for at lære sproget. På denne måde er du “tvunget” til at springe ud i det og lære det pågældende sprog så godt som flydende. Undervisningen vil foregå med på skoler, hvor du vil være sammen med personser fra forskellige lande i verden. Efter endt undervisning vil der være planlagt diverse sociale samt kulturelle aktiviteter. På en sprogrejse er du garanteret samvær med nye mennesker, som kan skabe nye venskaber.

Hvad er godt ved sprogkurser?

Når man vælger at tage et sprogkursus, kan der være flere ting, der ligger bag valget.

  • Det kan være for at blive bedre til et sprog, man er i gang med at lære på en uddannelse.

  • Det kan være for at blive bedre til at tale med sine forretningsforbindelser.

  • Det kan være, at man ønsker en ferie med andre, som både er oplevelsesrig og lærerig.

  • Det kan være, at man ønsker at lære et land bedre at kende samt landets kultur.

  • Det kan være, at man ønsker at lære et sprog flydende, enten af ren interesse eller op til eksempelvis en eksamen.

  • Det kan være for at opkvalificere en virksomheds medarbejdere og dermed investere i human kapital.

Hvem kan tage disse sprogkurser?

Du kan tage på en sprogrejse med dine kolleger, forældre, bedsteforældre, som par eller som enkeltperson. Sprogkurser er for personer i alle aldre, hvad end du er ung, gammel eller midt imellem. Du er i nærvær med andre mennesker, og derfor er du aldrig overladt til sig selv.

EuroStudy sælger både sprogkurser til helt unge i alderen 8-15 år samt sprogkurser til 50+ år. Det kræver blot, at du har et ønske om og lysten til at rejse, udforske et land samt lære dets sprog. Der er skræddersyet forskellige sprogkurser, som du kan vælge alt efter din alder.

Sprogkursets opbygning

Der er forskellige opbyggelser af sprogkurserne. Vælger du et standard sprogkursus, er det på 20 lektioner om ugen. Det er også muligt at vælge og tage et mere intensivt sprogkursus med op til 30 lektioner om ugen. Det intensive sprogkursus vil stadig give mulighed for at deltage i diverse aktiviteter. Den første dag, du ankommer til sprogskolen, vil du blive testet i dit fremmedsprog for derefter at blive inddelt i klasser efter niveau. Testen sikrer derfor, at du bliver undervist på det rette niveau sammen med andre, som har samme niveau. Dette kan ændres undervejs, hvis du har købt et sprogkursus af længere varighed på eksempelvis 8 uger.

Der vil som tidligere nævnt være sociale aktiviteter samt kulturelle ekskursioner efter sprogundervisningen. Det er forskelligt fra skole til skole, hvorvidt underviseren engagerer sig i de studerende ved at deltage i diverse aktiviteter. Det afhænger af skolens størrelse. På større skole vil personalet ofte være opdelt, således at underviserne underviser, mens andre tilknyttet til skolen tager sig af de studerende efter endt undervisning.