Tre gode grunde til at investere i butikssikring

februar 16, 2016 i Viden og info af Jonas J. Larsen

 

tyv ved at bryde ind

 

Danmark er et favorabelt land, når det kommer til at være tyveknægt. Både når det kommer til vores hjem og vores butikker.
Alt for mange kender til den krænkende fornemmelse man får, når der har været fremmede i ens hjem, eller har været i butikken efter lukketid. Det er ikke kun dig som bliver påvirket af tyveri. Her får du tre gode grunde til at erhverve dig butikssikring.

Vidste du, at vi i Danmark har fire gange så mange indbrud som de har i Sverige?

Dine kunder mærker det

Er du indehaver af en butik, som har eller har haft problemer med butikstyveri? Så er det muligt, at du har mistet kunder på det.
Butikstyveri medfører ofte utryghed, du mærker det måske selv,  I så fald kan du være sikker på, at dine faste kunder også bliver påvirket af det.

For at genvinde dine kunders tillid, kan du med fordel installere videoovervågning, eller butiksalarmer. Det er med til at øge kunders tryghed i din butik, hvilket vil kunne mærkes på omsætningen.

Signalværdien er vigtig

Ved at få opsat tyverisikring, bliver du ikke kun i stand til at stoppe tyverier, du kan ligeledes forebygge dem. Gør du opmærksom på din butikssikring, vil du allerede der være i stand til, at tage modet fra tyvene.

Det betyder også noget for dine kunder. Som tidligere nævnt, vil dine kunder føle sig tryggere i en tyverisikret butik kontra en ikke-tyverisikret butik. Dermed sørger du for, at alle dine kunder kan føle sig velkommen.

Du hjælper samfundet

Ved at skærpe sikkerheden i din butik, øger du forudsætningerne for at myndighederne kan få gjort bugt med en større andel af det kriminelle netværk. Jo flere butikker der tyverisikrer deres butikker, jo større er chancen for at mindske tyverierne – det er logisk.

I dag er det Kun få butikker, som ikke nogen form for butikssikring, så hvis det ikke er noget du gør dig i, eller kun begrænset, er det måske tid til at overveje investeringen. Det er meget muligt, at tyvene anser din butik som “et let offer”.

Gør dig selv den tjeneste – klæd din butik på til ubudne gæster.