Få hjælp til indretning af dit kontor

september 22, 2016 i Viden og info af Kris Olsen

modelokale

Er din virksomhed i rivende vækst, og er der brug for at udvide jeres faciliteter med nye kontormøbler? I forbindelse med at i ansætter nye ansigter, er det også nødvendigt at udvide med nye møbler, således at jeg nye kollegaer ikke skal sidde på mælkekasser. Det kan være svært at vælge de helt rigtige møbler, således at alle får en behagelig arbejdsgang, uden at det skal rive dit budget midt over.

Det behøver ikke at koste en formue

Der er stor hjælp at hente hvis, du er en mindre virksomhed, der ikke har en kæmpe pengetank, ligesom Joakim von and. Det behøver nemlig ikke at koste en formue, når du skal have nye kontormøbler, til din virksomhed.

Der er flere forhandlere, der nemlig både specialisere sig i at have et stort udbud af både nye og brugte møbler. Især genbrug er blevet mere og mere populært, da man kan spare mange penge på eller meget dyre møbler.

Selvom det er genbrug, kan kvaliteten være i yderst god stand, da forhandleren ofte gennemgår produkterne og kvalitetssikre dem. Der er nemlig ikke nogen der er vilde med at se på gamle nedslidte møbler, hvor du kan se et kæmpe aftryk af en bagdel.

Få hjælp af en professionel

Når du vælger dine møbler er det dog vigtigt at tænke på komforten, for medarbejderen. Vælg derfor en forhandler der kan vejlede dig i forskelligt udstyr, således at du kommer hjem med det rigtige. På den måde kan de også hjælpe dig med, hvad du med fordel kan købe brugt og hvor du skal investerer i noget nyt.

Noget du især skal være opmærksom på, er de borde som du køber. Det er nemlig yderst vigtigt at det er hæve/sænke borde, således at de kan indstilles til den pågældende kollega. Derudover kan du også kigge efter stole med god polstring og som kan justeres i højden.